Първоначално публикувано от lubo_red
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв е стандартния клиренс на Алфа 156???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеаз съм Любо ти да не си 7707?
ако е така пиши лс,в кръгъ на майтапа разбирасе. Поздрави.
ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST
Comment
-
ако са ви толкова ниски колите си вземете един ГОУФ 2-ка за зимата ,нали все пак караме по спортен тип коли ,не може да караме из преспите и по гистралите с 200км/ч ( по някога и повече ).Аз все по често се замислям над този варинт,да си взема някоя бракма за зимата и да си джиткам красавицата през останалото време,пък ще излезе и по евтино,особено ако някой дядка с каскет спре в теб и като каже "ем ни спря да иъ и...ъ в мамата"Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Markaso Покажи съобщениеludkanar само кажи на колегите колко е ниска моята красавица.......то не да я дигам,а направо да не я карам зимата....Басииии!!!
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Колкото и негативи да чета за ниска 156, не ме разколебава. Преди да взема моята, в града ми бях видял, една която като я засека с нейните оригинални 17" и къси пружини се завъртах подир нея като след ученичка с къса поличка... сгряваше ми сърцето, за това продължавам да заделям по някой лев за амортисьори и пружини...
Comment
-
И аз така събирам пари, ама не съм още 100% сигурен, че искам да го причиня това на колата. Не е за толкова ниска кола в нашата мила родина...с тия окопи....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениемоята е високичка мисля,преди имах ауди 80 айце и като ги спрях едн до друга алфата си изглежда по висока,само дето на алфата пробката на картера е най-ниското място и ако ще има удър бъдете сигурни че ще е там,кофти недостатъкLast edited by Bonev; d.m.y г., 09:54.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
абе нема страшно те пътищата ще са чисти тази година ,данъци плащаме все пакAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
абе все се чудя в другите държави как ги карат хората тия ниските коли,сигурно зимата не ги карат като падне повечко снягAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеа на ниските бегачки ако им сложиме 17ки
какъв размер гуми влизат в калника и
колко се повдига колата с тях?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
Comment